Sök
  • Sandåsa Timber AB

Säljare av förädlade trävaror sökes till träförädlingen

Sandåsa Timber AB är ett familjeägt företag med två sågverk, en träförädlingsanläggning samt en pelletsfabrik. Vi är idag 120 anställda och omsätter ca. 650 miljoner kronor om året. Vi är centralt belägna i Mälardalen med mycket goda kommunikationer och täta förbindelser till våra omgivande större städer, t.ex. 50 minuter med tåg till Stockholm.


Till vår träförädling i Strängnäs söker vi nu ytterligare en säljare av förädlade trävaror. Som säljare för Sandåsa får du ta del av det bästa från två världar – tryggheten som företaget erbjuder i form av ett starkt varumärke samt möjligheten att självständigt skapa nya affärer på internationella, likväl som nationella marknader med många spännande möten. Du medverkar till att tillsammans med våra kunder utveckla våra affärsrelationer, genom att identifiera och realisera kundens behov, allt präglat av långsiktighet som är en mycket viktig hörnsten för oss i Sandåsakoncernen.


Din profil

Vi ser att du har erfarenhet av liknande tjänst inom branschen. För att trivas i rollen krävs god struktur och ett driv av att leverera bästa lösningen, såväl internt som externt. Du tycker om mötet med kunden och du arbetar serviceinriktat och noggrant genom din arbetsdag med kundens behov i centrum. Som person är du positiv, engagerad och verkar för ett gott samarbete med dina kollegor. Du ser utmaningar som en möjlighet och har lätt för att ta egna initiativ i utvecklings – och förbättringsarbete. Arbetet förutsätter att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt att du har erfarenhet av Excel.


Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper eftersom vi ser det som en viktig del i vår framgång. Är du rätt person för företaget så finns goda möjligheter för dig att utvecklas hos oss!


Konfidentiell ansökan garanteras och tillträde sker efter överenskommelse.

För ytterligare information om tjänsten, kontakta Stefan Smedberg, tel 072-245 26 64.

Välkommen med din ansökan, meritförteckning och referenser senast den 31 oktober till: anders.g(@)sandasa.se. Urval och intervjuer sker löpande.


121 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla