IT-Tekniker 

Vill du bli en del i IT-teamet på ett modernt trävaruföretag och säkerställa en stabil IT-drift och att medarbetarna får bra stöd i sin användning av IT? Då kan du vara den IT-tekniker som vi på Sandåsagruppen nu söker.

 

Tjänsten innebär en kombination av planering och operativt arbete i en produktionsnära miljö. Som IT-tekniker kommer du att ansvara för den tekniska infrastrukturen såsom nätverk, fiber, switchar, IP-kameror, Wifi och PC med kringutrustning i en industriell windowsmiljö.

 

Du som person är nyfiken, snabbtänkt och lösningsorienterad. Du har ett stort intresse för teknik och problemlösning. Rollen kräver att du kan arbeta självständigt, se vad som behöver göras och agera på det. Du kommer att arbeta nära våra verksamheter i Strängnäs, Åkers Styckebruk och Katrineholm, varför B-körkort är ett krav.

 

Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av arbete inom IT och i botten har en grundläggande teknisk utbildning eller motsvarande kunskap. De formella utbildningskraven är inte det viktigaste utan vad du kan, och att du som person är lättlärd och serviceinriktad.

Anställningsformen är heltid och tillsvidare med inledande provanställning och startdatum sker enligt överenskommelse.

Vi ser fram emot din ansökan med CV och tillhörande beskrivning av dig själv, till it-tekniker(at)sandasa.se